Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖR KÄRLEKENS SKULL

FÖR KÄRLEKENS SKULL

Vad är stjärnornas
ljus
mot ditt leende
en skugga
av din
fantastiska ögon

En strimma
av
Kärlekens behag
vi vandrar
Mot den väg
som tar
Oss vidare
För kärlekens skull


Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 189 gånger
Publicerad 2007-04-09 11:02



Bookmark and Share


    Josse G
O, vad vacker bild och en mycket
härlig text
Fint

JossG
2007-04-10

    Geerpop
Förtjusande text och förtjusande dikt
Bra

Geerpop
2007-04-10

    *Zenobia*
Sköna ord till skön bild...
2007-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G