Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKEN GÖR NÖJET TILLSAMMANS

KÄRLEKEN GÖR NÖJET TILLSAMMANS

Kärleken gör nöjet
Tillsammans

Kärleken tar
Bort sorgen och
smärtan
Är morgondagens
hopp
Och glädjen i alla
Hjärtan

Mr G








Fri vers av Mr G
Läst 239 gånger
Publicerad 2007-04-09 14:58



Bookmark and Share


    Josse G
Vi borde nog göra mer tillsammans.
Både i familjen och annars

JossG
2007-04-10

    Geerpop
Ja delad glädje är dubbel glädje

Geerpop
2007-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G