Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ilska

Jag vet inte hur man ska beskriva den här känslan.
Finns knappt några ord.
Jag vet att hata är ett starkt ord, men jag lovar och svär. Det är det
rätta för dig.
Du är ingen människa för mig, du har inga känslor alls.
Jag brukar inte hata, jag är den som alltid älskar.
Men dig, usch.
Jag förstår inte hur man kan bete sig så? Hur man kan
vara så otroligt kall.
Den här känslan är svår att beskriva.
men fyfan .
Jaghatardig.




Fri vers av Marielle
Läst 412 gånger
Publicerad 2007-04-09 16:34



Bookmark and Share


  fågel grå
Starka ord finner
sin plats ibland.
2008-10-01

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Känner dina ord, bra!
2007-04-13

  vapendragare
jag är inte heller sån som brukar hata, snarare någon som aldrig gör det. men en person
hata jag.
förstår dig till punkt och pricka, skitsnyggt skrivet! :)
2007-04-12

    Bodil Sandberg
Ja förvisso ett starkt ord men inte på något vis ovanligt...man får ju tänka inom sig...JAG HATAR...det kan ju inte någon ta skada av...bättre än att slåss...som många gör nu för tiden...och bra att kunna använda ORDET..orden..och få ur sig all ilska...Här är du uppenbarligen mycket mycket arg...så för f-n UT MÄT!!!!!!KRAM
2007-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Marielle
Marielle