Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den doften..

din doft

blöt asfallt
fuktigt gräs
tung,tung himmel
efteråt,före
eller under tiden

den doften

ditt fuktiga hår i lockar
regn
eller
svett
vem vet
du luktade skarpt
kanske illa
men jag älskade dig och den

den doften

vår upproriska historia
vår hysteriska åtrå och kraft
alla sinnen var öppna
aldrig har jag sett så många färger
som då
aldrig har jag saknat något så
som..

den doften


jag cyklade hemåt

hemåt
dit du inte är
dit där du aldrig varit
jag försökte ruska mig till sans
jag trodde jag glömt dig
jag trodde jag glömt

din doft




Fri vers av Kirre
Läst 252 gånger
Publicerad 2007-04-09 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kirre