Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.........................................


Lär mig att älska dig, vännen

Älska mig,
snälla älska mig.

Älska mig även då jag inte kan,
då jag sjunker in i mina egna nät och inte kommer loss,
älska mig då jag inte kan andas, inte orkar och håller på att ge upp.

Håll om mig, vännen,
låt mig få gråta ut,
låt mig få gråta ut då och tvinga mig inte att vara så stark hela tiden,
för det klarar jag inte.

Håll om mig när vi möts,
för jag har längtat så efter dig
det har stuckit i min mage av längtanstaggar,
säg att jag varit i dina tankar,
om så bara för sekunder,
låt dem låta som om du verkligen hade dem i din hand och förstod dem.

Låt en djupare kärlek strömma från dig, du starka,
till mig, för jag faller så lätt,
snälla lär mig att älska dig vännen,
för mitt hjärta släpper dig aldrig,
oh nej aldrig.

För om jag så förlorar dig vännen,
så finns ditt namn inpräntat i mitt hjärtas köttiga sida.
Lär mig att älska dig, vännen.




Fri vers av Lill_poeten
Läst 1377 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-04-09 20:24



Bookmark and Share


    På andra sidan livet
vackert, sant och underbart *applåd*
2010-05-31

  aol
så strålande vackert jag blir så rörd

läs min dikt kär den önskar jag dej
2007-12-16

    Amor vincit omnia
Håll om mig när vi möts,
för jag har längtat så efter dig
det har stuckit i min mage av längtanstaggar,
säg att jag varit i dina tankar,
om så bara för sekunder,


Så vackra rader, så fylld av kärlekens och trygghetens längtan... Jättefin dikt!
2007-11-27

    NovaHI
\"Låt en djupare kärlek strömma från dig, du starka,
till mig, för jag faller så lätt,
snälla lär mig att älska dig vännen,
för mitt hjärta släpper dig aldrig,
oh nej aldrig. \"

Så vackert
2007-06-07

  Soessan
Totalt berörande ! Vilken känsla som kärleken är :) Fantastiskt skrivet av dig .. take care ! Kramar
2007-04-16

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Då jag sjunker in i mina egna nät, så talande och målande!
Bokmärker!
2007-04-13

  Eddy Norest
\"i mitt hjärtas köttiga sida\"... \"som om du verkligen hade dem i din hand och förstod dem\"...underbart!
2007-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Lill_poeten
Lill_poeten