Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
se bildillustration vid \"strandberg & westlund II\"


lykantropi


vid fullmåne
blev han extremt osocial

och djävligt hårig




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 392 gånger
Publicerad 2007-04-10 10:00



Bookmark and Share


  DanSan
**************************

Hehehe . . . Ja där stod man . . .

orakad och onykter ylandes mot

månen och allt annat för den skull!

Rolig och bildskapande text!!!

**************************
2007-04-10

    sunnanvind
Oj då...vem kan du syfta på???*leer* En av de mina som jag har här ylar gärna då, hårig som attan men otrooligt social...Fast det går lika bra med glassbilen...
2007-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP