Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla har vi gjort en smörkniv i slöjden.

Vissa klassas som tönar,
medans andra är balla gänget.
Vissa går till skolan och mår riktigt dåligt.

Vem ska slå mig idag?

Andra går till skolan och mår riktigt dåligt.
Vem ska jag vara med om de i gänget är borta?
Jag kan ju inte vara med töntarna!

Bara för att hon där borta har glasögon så betyder det väl inte att hon är en pluggis?

JO DET GÖR DET

Och bara för att hon där borta har flest killar och röker mest så betyder det väl inte att hon är den coola?

JO DET GÖR DET

Och bara för att jag skriver så här så betyder det väl inte att just jag tycker att hon där borta är en pluggis och att hon där borta är en cooling?

NEJ DET GÖR DET INTE

Och bara för att det råkar vara som det är så är vi nog inte så olika,


alla har vi gjort en smörkniv i slöjden.




Fri vers av vapendragare
Läst 386 gånger
Publicerad 2007-04-10 11:40



Bookmark and Share


    Mi11ie
förstår precis. för att det är så :/ och det är hemskt.
2007-04-11

    henley
superbra beskrivning av verkliga livet ,
för sjukt nog är det såhär det ser ut ..

\"Och bara för att det råkar vara som det är så är vi nog inte så olika,


alla har vi gjort en smörkniv i slöjden.\"

suuperbra (:
2007-04-10

    *Zenobia*
Nää..jag braverade, värkte, knapplade och knåprade på högstadiet.

Slog mig alltid på tummen, när jag skulle slå in en spik...

Så det fick bli textilslöjd...snickra bonader....virka grytgardiner och dylikt..
2007-04-10
  > Nästa text
< Föregående

vapendragare
vapendragare