Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina kyssar

Dina kyssar driver mej
ut till havs
där jag låter mej uppslukas av havet
och drunknar
och drunknar
och drunknar...




Fri vers av pärlan
Läst 434 gånger
Publicerad 2005-02-26 00:34



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
när man får en sån speciell kyss...Fint fångat!
2005-02-27

    Solvinden
Fin, så harmonisk och skön, vill ju följa dig på din färd och slukas. Mycket bra
2005-02-26

  Manal
jag drunknar med, en dikt fylld med känslor. Härligt
2005-02-26
  > Nästa text
< Föregående

pärlan
pärlan