Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEK ÄR ELD

KÄRLEK ÄR ELD

Eld är kärlek, Kärlek är eld
Elden är inom mig
Brinner intensivt som lyser up min
Väg, varje dag
Håll mig under dina vingar
Min ängel så flyger vi
Tillsammans


Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 226 gånger
Publicerad 2007-04-10 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G