Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till liv (något omarbetad)

 

 

Liksom påskdagens tidiga morgon

vänder långfredagens mörker till ljus

väcker vårsolens varma strålar

liv i natur som var död



Även själen får del utav ljuset

som skingrar det mörker som var

det omöjliga har blivit verkligt

då väcks åter hoppet till liv




Fri vers av Jojo
Läst 203 gånger
Publicerad 2007-04-10 13:21



Bookmark and Share


  Albert
Hopp, ja
jag tror att det inte är så svårt att skriva den här med rim
då blir det en psalm
och det är nog bara en stavelse för mycket i en enda rad, för att den ska få rytm
2007-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo