Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKENS VIRUS

KÄRLEKENS VIRUS

Kärleksruset är något som aldrig sinar och
aldrig förgås
Man kan aldrig säga att det blir så eller att
allt går i lås
Men man vinner inget om ingenting satsas i
det här livet
Kanske man tror att allt är för mig och allt
är helt givet

Kärleken kan aldrig bli en sak att nonchaleras
eller går en tyst förbi
Utan de flesta får en infektion som varar ett
virus att detta är vi
Så håll dig nära ditt hjärta och låt den få gro till
ett kärleksrus
Då kommer du att vakna upp och känna denna starka
känsla av kärlekens virus

Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 192 gånger
Publicerad 2007-04-10 15:12



Bookmark and Share


    Josse G
Jag tror annars att människor är smittade av
våldtes virus.
Många är mycket sjuka

JossG
2007-04-11

    Geerpop
En \"sjukdom\" som vi borde infekteras av
varje dag.
Bra

Geerpop
2007-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G