Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris från 2003


Lufthav

Till dem som bär vingar av glas och drömmer om monsunregnmöten.


Som örnens glidande på luftströmmarna...


andetagen

de som inte faller
i nästa gathörn

inte skor sig halvsulade

utan mäter tystnadens
mossbelupna steg

i avaktan på

något




Fri vers av _Mian_
Läst 414 gånger
Publicerad 2007-04-10 21:07



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Här hittar jag något nytt. Sillar mej framför texten som etsar sig in i mej. Blir berörd. Tycker mycket om.
2007-07-17

  Lars Granlöf
Ingen dålig repris direkt. Tänk om tv kunde följa ditt exempel.
2007-04-11

  noname_realmind
Underbar text där man kan falla hur många gånger som helst mellan raderna... Mmh... njuuuter...
2007-04-10
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_