Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändringen



Allt blev sig aldrig
likt igen

ingenting kunde
göras ogjort


egentiden krympte
obekanta människor
kom och gick i hennes hem



recepthögen växte
i takt med att orken avtog


skulle ha rymt
tänkte hon


mest för att testa
om tankarna hördes




Övriga genrer av Bim
Läst 252 gånger
Publicerad 2007-04-10 23:24



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Tragiskt, klarsynt enkel talande text för en svår upplevelse. Tack för din dikt!
2007-04-10

    ej medlem längre
Utmärkt skrivet om en utsatt situation där man inte ens är säker på att ens tankar är ens egna....
Applåd!
2007-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Bim