Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

09:02


en sovande hund
kan på något sätt visa

livets enkelhet




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 311 gånger
Utvald text
Publicerad 2007-04-11 09:02



Bookmark and Share


  MonaLisa
Gillade tankvärdheten som blev bra fångad. Ja, hundar komplicerar inte saker som vi gör, och de sover så fridfullt.
*ler*
2007-04-16

    sunnanvind
Hälsa lilla vovven ....att hennes husse är en klok en!
2007-04-11

  Anders P VIP
Djuren kan lära oss mycket om livet som vi har glömt.
2007-04-11

  KonstigaKatter
hi hi... det stämmer, oj som det stämmer...
2007-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP