Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter dig

efter dig sover jag så lätt
att tidningen väcker mig varenda jävla morgon
halv fyra halv fyra, fyra om hon är sen
sen kvittrar fåglarna
som gör det omöjligt att somna om
ja jag vet att det är vår
ja jag är glad att det är ljusare
äntligen
men jag försöker sova
kan ni flörta någon annan stans?
utan dig sover jag så lätt
att grannens tv väcker mig
nyhetsmorgon tjugofyra döda i bombdåd långt härifrån
faller bomberna i mitt sovrum
aldrig kan man få sova ordentligt efter dig
efter dig sover jag så lätt att sömnen blir en ryckig vila
som långt ifrån fyller sitt syfte

efter dig




Fri vers av Poison Ivy
Läst 401 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-11 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poison Ivy
Poison Ivy