Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
how fragile we are......(sting)


LIVSVAGGA

Mitt liv
vilar i en vagga
av spindelväv och vind
pendlar
sakta mellan
sann glädje och oro

Rör mig
försiktigt och trevande
hör hur trådar
brister
i skymningsensamheten

Söker
med fingertoppar
darrande och ömma
efter
den starkt spunna tråden
som kan bära mig
framåt

Inom mig
viskar en önskan
manar
till att resa mig
upp
låta väven brista
stryka den
nonchalant av axlarna

Och vandra fri
med
alldeles nya
och egna steg 

 

 




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 279 gånger
Publicerad 2007-04-11 14:35



Bookmark and Share


    Donna
...stark... balansgång på livets tunnaste/starkaste trådar...
2007-04-11

    ej medlem längre
Att våga klivet...är stort!
Spindelväven i denna illustrerar den sköra
livslinan vi alla balanserar på. Vi vill inte ramla
men vi vill hoppa ut! Göra det när vill vill och ATT vi vill...
Det finns så mycket i denna underbart fina text
Applåd!!:-)))
2007-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth