Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla hjärtans dag

Köpa köpa köpa köpa
jag köpte, jag har köpt, jag köper
extra viktigt på sådana här speciella
underbart härliga dagar
när vi bör köpa köpa köpa köpa
choklad och rosor och kort och lyxmiddag
och bio och tänk om jag glömt något?!
Köpa köpa köpa köpa
måste visa vår kärlek
och makt
jag fick 3 rosor, fick du ingen?!
vi måste köpa köpa köpa köpa
alla borde förstå att kärlek behöver
materiellt överflöd för att växa
köpa köpa köpa köpa
kan jag inte få lägga mig ner och
dö i väntan på bättre tider?
Nej, vad säger du? eller vi får prata en annan dag.
Det är rea på MQ




Fri vers av Katariiina
Läst 460 gånger
Publicerad 2007-04-11 18:52



Bookmark and Share


  Anders P H
Ja, uppfostran och det sociala trycket piskar oss till
\"signalreaktioner på formernas yttre
gestalt\".
I min text \"Latensliv\" tar jag upp samma
tema som du gör här. Men på ett lite
annorlunda sätt.
Du är välkommen att läsa den om du inte redan har gjort det.
Sedan undrar jag: har du läst något av
Erich Fromm? Inte för att du \"behöver\" honom.
Du är redan där, skulle jag vilja säga, men
det är ju aldrig fel att få ytterligare inspiration i sin
samhällsanalys.
Jag gillar ditt ironiska sätt att framföra din kritik på.
Det är slagkraftigt.
En enda undring om syntaxen: ordet \"eller\" i näst sista meningen...
Nej, förresten. Det är bra. Det blir liksom förstärkt intryck av jäkt när du skriver så där. Mycket bra.
Visst är det skönt att få ta sådant som är etablerat, normalt, sällan ifrågasatt - och sedan hänga ut det. Genomlyst och
avslöjat som totalt livsfientligt.
2007-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Katariiina
Katariiina