Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon ska aldrig få stanna

Vit
är klänningen
svept runt hennes tunna kropp
hon får liv där hon snurrar
varv efter varv efter varv
i en cirkel utan slut
tills musiken plötsligt tystnar
och hennes kropp dör ut
han vrider upp igen

och igen




Fri vers av Katariiina
Läst 501 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-08 14:36



Bookmark and Share


  Emma-Kajsa
Åh, underbart! (det var min konstruktiva kritik!)
2007-09-05

    gnupung
Jag gillar den här. Den är mycket tolkningsbar. Fint :)
2007-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Katariiina
Katariiina