Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det som inte skulle ske

Gröna
fält dansade
hon på oövervinnlig
skulle aldrig falla men
föll




Fri vers av Katariiina
Läst 484 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-02 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katariiina
Katariiina