Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

 

Livet handlar inte om att hela tiden göra mål

Det handlar om  att vara med i spelet




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 142 gånger
Publicerad 2007-04-12 15:12



Bookmark and Share


  annso.fie
Sant. En värdefull liten text med bra budskap!
2007-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*