Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MINA HÄNDER SKÄLVER


Av dina tåras
Skönhet
Min händer
skälver

Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 212 gånger
Publicerad 2007-04-12 20:08



Bookmark and Share


    Geerpop
Jag håller med detta var mycket vackert poetiskt

Geerpop
2007-04-13

    Josse G
Detta var riktigt poetiskt
Bra

JossG
2007-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G