Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FLAXANDE VINGAR

FLAXANDE VINGAR

Ljudet från fiskmåsarnas
Flaxande vingar
Lyftande deras rov
Från havet
Sjungande ett eko
Av detta öde och
Oskuldfullhet
Sedan döden
Tog Dig ifrån mig

Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 220 gånger
Publicerad 2007-04-12 20:53



Bookmark and Share


    Geerpop
Flaxande vingar är väl ett sammandrag av
vårt liv

Geerpop
2007-04-13

    Josse G
En härlig dikt i min smak

JossG
2007-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G