Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hemligt

kära

viska mig
i sömnen
den mest
förborgade
av hemligheter

så att jag inte
vet om det är
dröm eller
verklighet




Fri vers av Anders P VIP
Läst 228 gånger
Publicerad 2007-04-13 07:24



Bookmark and Share


  Smultris
*Ler*

Jag läste din dikt innan jag läste kommentaren du skrev på min... jag kunde inte hålla mig...

Gillar denna lilla söta dikt väldigt mycket, du har verkligen satt perfekta ord på den känslan jag ville förmedla med mina ord oxå...

Tycker särskilt mycket om hur du inleder dikten med \"kära\"...
2007-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP