Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

symbolism


brevlådans tomhet
kanske kan symbolisera

ingenting alls




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 282 gånger
Publicerad 2007-04-13 08:51



Bookmark and Share


  småbusig
var bara lugn... det är snart månadsslut igen och din brevlåda kommer att fyllas på nytt med fönsterkuvert... ;)
2007-04-13

  Gunwale VIP
Usch, ja - så rätt!
2007-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP