Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till Lisa 14


kämpar med min överlevnadsteknik varje dag

 

dag för dag

 

timme för timme

 

försöker släppa taget

om varenda katastroftanke jag har

 

dessa tankar skapar bara ännu mer ångest inom mig

 

behöver inte det här

 

vill inte ha det så här

 

förstår inte

hur du kan göra så här

mot mig

 

du sviker mig gång på gång

 

jag bara älskar

 

 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-13 09:17



Bookmark and Share


  prinscess VIP
den här känns vemodig
och stark text om känslor till ett barn
ett sätt ta kontakt med en professionell som kan
tackla tonåringar
varm kram
2007-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma