Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårvisa




Nu blommar det i alla backar
och lunden fylls av fågelsång
nu smattrar det av höga klackar
och skrattet når mig gång på gång


det skratt som solen löste
och undan täcket föste
som legat tungt och grått
nu är det blott ett minne
våren går i linne och korta vita shorts




Övriga genrer av Bim
Läst 251 gånger
Publicerad 2007-04-13 13:45



Bookmark and Share


    Maria Malm
Fin vårvisa!
2007-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Bim