Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Dom säger jag varit farlig Alltid har jag varit svag Dom säger det är nåt med mitt huvud men ingenting har någonsin varit så nära ett svar\"


Sant.

Dom säger att jag
pratar för lite
Men när jag väl öppnar munnen
är det ingen som lyssnar?




Fri vers av Vitsippa
Läst 611 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-14 12:06



Bookmark and Share


    Morbide
så jävla sant

jag älskar poesi som stämmer med verkligheten, bra skrivet!
2007-04-17

    Den Mörke Främlingen
Det brukar vara så...

Pass på stavfel

Kort och gott:)
2007-04-14

  Lovesick
som sagt, helt sant!
2007-04-14

  Jorska
Sant! helt sant!
Som en veritabel sprätt på näsan till de som bara lyssnar till sin egen röst.
2007-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Vitsippa
Vitsippa