Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du vara min vägvisare?



Håll min hand
bland hallonbuskarnas vassa taggar

Viska i mitt öra att du älskar mig
och mena det

Gå vid min sida
på stigar av grå betong

Vagga mig till söms
när Shakespeare får sitt slut




Fri vers av Vitsippa
Läst 469 gånger
Publicerad 2007-04-13 15:26



Bookmark and Share


    ingvar VIP
En bra dikt.
Ingvar
2007-07-31

  Lovesick
den här var jättebra!
oh, jag gillar den mycket
2007-04-14

    Den Mörke Främlingen
Kort, gulligt och känsloladdat. Behövs inte många rader och massa komplicerade ord för att göra något bra, du lyckas ändå. :)
2007-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Vitsippa
Vitsippa