Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skrev denna dikten en dag då jag kände mig ledsen. Den handlar om att man inte ska vänta förlänge för d¨kan det vara försent.


Ångest

Nu kollar du hit, men jag vågar inte gå fram dit.

Du står där med dina vänner runt dig och skickar hemlighetsfulla blickar mot mig.

Jag bara står här och ler, och dina vänner inget ser.

Nästa dag såg jag dig med en annan tjej, nu ångrar jag att jag inte gick fram och sa hej.

Klockan bärjar närma sig ett, jag kunde fått dig så lätt.

Men jag hade inte förstått, att jag dig så enkelt kunde fått.

Men nu står jag här och kollar ner på din grav, nu kan jag gråta så mycket att det bildar ett stort vackert hav.




Fri vers av Me Thomsén
Läst 316 gånger
Publicerad 2007-04-13 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Me Thomsén