Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hope

I belive in love between ous two.
We are from diffrent worlds but my hope will never burn out about ous two.




Fri vers av Me Thomsén
Läst 436 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-08 17:37



Bookmark and Share


  Malin Hy
Us, inte ous. :)
Kändes lite upprepande när de enda två rader som fanns slutade likadant.
2008-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Me Thomsén