Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I sann vänskap behöver varken hörsel, sy, röst eller känsel. Allt som behövs är ett hjärta som slår. För sålänge ett hjärta bultar så lever den sanna vänskapen kvar.


Sann Vänskap

De två flickorna satt tysta i skuggan av den stora eken.
De kunde inte höra fåglarnas glada sång, för världen hade tagit deras hörlsel.
De kunde inte se den vackra solnedgången för världen hade tagit deras syn.
De kunde inte tala om för varandra hur mycket de trivdes i varandras sällskap, för världen hade tagit deras röster.
Inte heller kunde de känna värmen från varandras händer, eftersom världen även tagit deras känsel.
Men utan att se, utan att höra, utan att tala och utan att känna så fanns dom alltid där för varandra, för världen hade dock inte tagit deras hjärtan.




Fri vers av Me Thomsén
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-06 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Me Thomsén