Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Jag saknar dig av hela mitt hjärta blödande och dunkande hjärta.

Saknar dig.

Dagarna är som en evighet utan dig.

När du inte är med mig gråter mitt hjärta av längtan och sorg.

När jag är med dig lyser mitt hjärta av kärlek och glädje.

Du öppnar dem stängda portarna in till mitt hjärta.

Du får mig alltid att skratta.

Du finns alltid till hands.

Du kommer för alltid ha en plats i mitt hjärta.




Fri vers av Me Thomsén
Läst 416 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-08 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Me Thomsén