Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorat

Ser du min hemlighet?

Den jag vill att du ska förstå,
Den som ingen annan vet.

Men jag kan dig inte nå,
Jag vet att du älskar mig.

Innom dig är det en vild strid,
Det ser jag på dig.

Jag har inte mycket tid.

För när himlen blir röd,
röd som blod.

Då finner jag min död,
i kärlekens vilda flod.

Men du kan se till att det inte händer,
men du vet inte hur.

Du gör det genom kärleken som du sänder,
men du vill inte göra någon annan sur.

Så du låter det ske,
du låter mig falla till flodens bott.

Nu när det väl är gjort börjar du inse,
att du nu har förstått.

Hur det känns att förlora en god vän,
och jag kommer aldrig igen.











Fri vers av Me Thomsén
Läst 496 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-13 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Me Thomsén