Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flodens kalla vatten

Jag föll mot flodens kalla vatten,
Nu när jag är borta gråter du och sörjer.

Du förstår att du gjorde ett fel i att bara stå där i natten.

Du fattar inte varför du dröjer,
Du vill ju vara med mig.

Du tar din kniv för att skära ett djupt blödande sår,
för du vet att jag älskade dig.

Men det är något som du inte förstår,
Du behöver inte döda dig själv för att komma dit jag är.

Men du tror att det är så du ska gö,
Men du behöver egentligen bara mig hålla kär.

















Fri vers av Me Thomsén
Läst 483 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-14 16:54



Bookmark and Share


  aol
fina rader
2007-07-07

    Me Thomsén
Det ska egentligen \"din kniv\" inte \"dig kniv\"
2007-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Me Thomsén