Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LJUSET I MÖRKRET


LJUSET I MÖRKRET

Jag ska bli musiken
Du lyssnar på
Att vara där i
varje sång
Skratta och sjunga
med dig
Och trösta dig
när allt har
Gått fel
.
Jag ska bli ljuset
i mörkret
Som lyser på
din stig
Du behöver bara
titta på det
För att se att
jag tänker
På dig

Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 255 gånger
Publicerad 2007-04-13 20:20



Bookmark and Share


    Geerpop
Ett ljus i mörkret är att läsa dina texter
Man blir liksom smittad
En skön text raden av alla

Geerpop
2007-04-18

    Maria Malm
Ett ljus i mörker..behöver vi alla emellanåt..
2007-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G