Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

boken


dagen var hans

telefonen var urdragen och dörren var låst
trots att solen var där med sin vårdoft
plus en massa måsten

instängd bakom lätt nedfällda persienner tände han lampan och luktade i den nyinköpta boken innan han började läsa

en lite konstig vana

han trodde sig älska doften av trycksvärta mer än själva läsningen men kunde aldrig veta riktigt säkert innan han läst färdigt

försiktigt smakade han på bokens första mening

den
som skulle leda honom in

i en annan värld







Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 382 gånger
Publicerad 2007-04-14 09:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
försiktigt smakade han på bokens första mening

- väldigt bra och fint beskrivet, som en
hyllning till all litteratur, allt det skrivna!
2007-04-16

  Jessica Ebbesson
En vacker tillängnan och ypperlig beskrivning av den absoluta avkopplingen.
2007-04-14

  småbusig
Det där kunde ha varit jag... jag kan gå runt i en bokaffär i timmar och bara titta och lukta... för att tillslut KANSKE välja en att förlora mig i...
2007-04-14

  Wingardium LeviosA
du får inte skriva om mig så där utan att först fråga om lov!!! ;)
2007-04-14

    sunnanvind
Skön stund du beskriver här på ett väldigt bra sätt!
2007-04-14

  Håkan Tendell
Mycket bra!
Ibland undrar man vilken värld som egentligen är the matrix.
2007-04-14

    Bodil Sandberg
Himla bra beskrivning av stunden...
2007-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP