Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solens sken

När jag ser dig smälter jag,
som is i solens sken.

Jag väntar på dig varje dag,
även om jag vet att du alltid är sen.

Men det gör inget för mig,
för jag vet att du kommer ändå.

Jag älskar dig,
det kan du nog förstå.

För om du inte fanns,
skulle jag inte kunna klara något.

Jag hade inte haft en enda chans,
för utan dig finns det inget gott.







Fri vers av Me Thomsén
Läst 310 gånger
Publicerad 2007-04-13 22:11



Bookmark and Share


    candy__me
Nämen så underbart vacker den var :)

kommentera gärna mina också :)
2007-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Me Thomsén