Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SJUNG UT DIN KÄRLEK

SJUNG UT DIN KÄRLEK

En klocka är
ingen klocka
Förrän någon
Ringer i den

En sång är
ingen sång
Förrän någon
Sjunger den

Kärlek stannar
inte i hjärtat
Förrän du
ringer på
Klockan eller
Sjunger
KÄRLEKSSÅNGEN

Mr G






Fri vers av Mr G
Läst 214 gånger
Publicerad 2007-04-14 08:15



Bookmark and Share


    Geerpop
Fantastisk text
Men vill sjuuuuuuuuuuuuuuunga

Geerpop
2007-04-18

    Bodil Sandberg
Vilken härligt text!!!!!
2007-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G