Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser du inte?

Ser du inte att du plågar mig?

Ser du inte att det gör så ont i mitt hjärta?

Ser du inte att jag älskar dig?

Ser du inte att du ger mig smärta?

Ser du inte att jag är svag?

Ser du inte att du sakta dödar mig?

Ner mot havets botten faller jag.

Du känner inte att jag drar ner en bit av dig.

Nu har jag fallit till min blöta grav.

Jag drar med mig en bit av din kärlek till mig.

Nu har jag drunknat i kärlekens hav.

Du kommer att sakna mig, jag vet det för jag älskar dig.













Fri vers av Me Thomsén
Läst 294 gånger
Publicerad 2007-04-14 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Me Thomsén