Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lyssnar

lyssnar mot jorden
hör dess andning och dess puls

vilar mig synkron




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 500 gånger
Publicerad 2007-04-14 18:03



Bookmark and Share


    Erika H
vackert vilande
mot dunkande rytmer
andning som dundrar
miljoner års liv

underbar text
2007-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP