Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i lövsprickningen

ett lågmält
utanförskap
tog tiden
i anspråk

vemodets
avstamp satte
kompasskurs
och slätten stod

genomlyst av
atmosfäriska
störningar

i lövsprickningen




Fri vers av Anders P VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2007-04-14 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP