Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
---


Tystnad kan skada eller göra dig väl


Jag ser inget ljus i början på slutet
Där finns ingen hand som smeker min själ
Jag hör inget ord varken helt eller brutet
Tystnad kan skada eller göra dig väl

Jag får ingen hjälp här finns inga nycklar
Dörrarna låsta och jag är en träl
Ekot det ekar där dövstumma gycklar
Tystnad kan skada eller göra dig väl

Ångesten griper i hat sin ventrikel
Tomrum är tomhet gatan ett gräl
Ett skålpund av sanning är värt blott ett nickel
Tystnad kan skada eller göra dig väl

Luren i handen är avskuren kapad
Sändningen bruten helt utan skäl
Primaten är kändis och glatt efterapad
Tystnad kan skada eller göra dig väl

Tvålflingor faller som snöstorm i barken
Ta bort varje spår av hack i min häl
Och följande ord står att läsa på arken
Tystnad kan skada eller göra dig väl





Fri vers av Uffe Agnetun
Läst 392 gånger
Publicerad 2007-04-15 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Uffe Agnetun
Uffe Agnetun