Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara ord-tankar nr 2


Arg dum och lite till

Ibland kunde hon tycka
att livet var överreklamerat

inte minst människorna
som själva tillskrev sig
godhet och visdom



fanns det övermänniskor
och undermänniskor
och hur dum var hon
som ens reflekterade




Övriga genrer av Bim
Läst 211 gånger
Publicerad 2007-04-15 14:41



Bookmark and Share


  devilsangel
Bra text med lagom ilska och irritation över människors dumhet!
2007-04-16

  Tothem
Härligt arg!!!
2007-04-15

  lodjuret/seglare VIP
bokmärker förstås

gräset är mycket grönare
på min sida av staketet
men innehåller fler sniglar,
mossa och lockar mer insikter

din text får tre nejonögon
2007-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Bim