Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...bara ord-tankar nr 3


Söndagen femtonde april-07

Det häftiga åskvädret
kom och gick

när hon andades ut
i tron att det var över
sköljdes hon av en ny
våg av kallsvett


alla mediciner
tänkte hon
huttrande i värmen

någonstans på vägen
krockade åter tankarna ;

Om du vill att vi skall gå till apoteket
måste du ringa biståndsbedömaren och få det beviljat

så hade hon sagt
människan från hemtjänst

det var då alla biverkningar
gav sig tillkänna samtidigt


Är det gud som skapat
himmel och jord
så är det fan själv som hittat på
alla regler för hemtjänsten







Övriga genrer av Bim
Läst 229 gånger
Publicerad 2007-04-15 16:55



Bookmark and Share


    Maria Malm
Enkelt och rakt ur hjärtat..fan själv står nog för dessa regler, kanske har han nåt finger med i spelet vad det gäller biverkningarna också ..vem vet..
2007-04-17

  Rosmarin
det var en bitande slutkläm, och tyvärr tror jag den är sann!
2007-04-17

    Bodil Sandberg
Du skriver väldans enkelt och rakt...gripande...naket...på alla sätt och vis! Ord ur Livet självt!
2007-04-16

  Rachel Roth
intressant frågeställning på slutet där....för inte kan det väl vara gud?;)
2007-04-15

  Hildegun Relefors
Så stelbent coh grymt! Hoppas solen skiner på dig!
2007-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Bim