Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

18:00


teven står på
fastän solen skiner

bollibompa regerar




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 317 gånger
Publicerad 2007-04-15 19:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Äh, skit i solen - är det
bolibompatid så är det - ju! *fnissar*
2007-04-16

  Anders P VIP
saknar den tiden ibland.
22-åriga dottern hemma på tillfälligt besök har slutat
2007-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP