Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från djupet av mitt hjärta


Från djupet av mitt hjärta
kommer kärleken till dej
jag känner när det lossnar en bit
och tränger sig ut ur min huds porer

som svett tränger kärleken fram
över hela kroppen blir jag varm
ryser och känner mej febrig
yr av kärleken till dej






Fri vers av pärlan
Läst 364 gånger
Publicerad 2005-02-27 23:04



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
kärleksförklaring...härligt att bli yr av kärlek!!
2005-02-28
  > Nästa text
< Föregående

pärlan
pärlan