Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eller \"stiltjen mitt i stormens öga\"


Headline


Sen söndag
Vila i morgonrock
Japanska tofflor
från Åhléns
och Aftonbladet
med bilaga

Frukost
En toast ut toastmaskinen
En toast för de som inte
hunnit ända hit

och det låg ... öh .... kroppsdelar överallt

Det låg kroppsdelar
överallt




Fri vers av Karl
Läst 346 gånger
Publicerad 2005-02-28 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl