Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

omtag


larsson andades in
värmen

innan han kysste henne igen




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 992 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-16 07:41



Bookmark and Share


  Obnoxious
Jag är återigen avundsjuk :)
2007-08-28

  Manal
vackra ord som värmer..
2007-04-25

  Markattan
Håller med Lili, minimalistiskt härligt fångat.
2007-04-18

    ej medlem längre
Kärlekfullt,
en kort text som ändå beskriver mycket,
om en varm och fin stund
2007-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP