Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi finns inte

 

du ser mig inte
där jag sitter och andas vårluft
vårluften andas och solen bränner 
den bränner så mjukt


och jag hör dig inte
där du står och sjunger
sjunger kärleksförklaringar om mig
dom bränner så hårt


för du ser mig inte
och jag hör dig inte
för vi finns inte
finns inte för varandra




Fri vers av Elie
Läst 301 gånger
Publicerad 2007-04-16 12:42



Bookmark and Share


  Freeman
Så fint du väver dina tankar i ord, väldigt starkt så som bara du kan skriva!
2007-04-16

  Sanchez VIP
vackert och längtande

solens brännande känns mångtydig, och jag tycker om mångtydighet
2007-04-16

    ej medlem längre
Mycket vackert och vist, tack
2007-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Elie