Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vittring

bara för att vetskapen säger,
att känslan är ingen vetskap
så om jag bara vet,
det du inte vet
betyder det inte
sanningar

utan känningar

bara för att vetskapen säger,
att känslan är ingen vetskap
nosar jag dig härifrån och dit

det du inte vet är min fantasi
som inte är av vetskap

vittring

är jag inget annat än skenbar illusion framför
dig




Fri vers av Laijza
Läst 389 gånger
Publicerad 2007-08-30 08:28



Bookmark and Share


  PPQ
intressant text
2007-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang